Terkena paku berkarat

Assalamu'alaikum.. Maaf saya nak tanya ibu" kat sini , Tak apa ke kalau ibu mengandung terkena paku berkarat, keluar darah sikit je pastu saya cepat" letak ubat gamat dan limau bagi hilang kuman pada kaki kena paku tu. Saya risau la , Nak p klinik tapi tak Ada orang nak hantar. Harap semua baik" je la,

2 Balas

Saya pun kena semalam. Agak teruk jugak luka dia 😅 tapi sy cuci terus huhu. And letak ubat and balut luka. Berdoa jela bnyk2..

3y ago

Yup but so far luka almost healed 😂

kalau blh better pergi hospital Sis.