Nak tanya pengalaman ibu2.. ??

Assalamualaikum. Haii ibu2 semua.. Okey hari ni saya nak tahu pengalaman ibu2 dn apa ibu2 semua buat ketika ibu2 semua mengalami masalah atau pun komplikasi masa mengandung.. Mcm sya masuk 7bulan pd usia kndungan 28mnggu. Sy minum air gula.. Pastu mcm biasalh kne kncing.. Kluar keputusan air kncg. Sy punya kncg kotor. Smpai 2x kne buat still sama.. Pastu hari ni saya antr bekas air kncg ke makmal untk mereka chek lah.. Dn pagi tdi sy buat rekod untk tekanan darah... Drah say tinggi.... Ini anak kandungan no 3.. #jomkongsidengansayapengalamanibu2semua #nervousedanrisaupunada

1 Balas

Hi mummy, bila bacaan tekanan darah tinggi ape doctor cakap? makan ubat ke? control garam ke? banyak rehat? Selalunya tekanan darah tinggj kene pantau dgn teliti. Baca mengenai pre-eclampsia/eclampsia. #TAPSupermoms