tekanan darah naik?

Assalamualaikum..hai sye nak Tanya bagai manakah cara nk kurangkan tekanan darah,sbb masa pergi beclinik tekanan darah sya naik..sampai doktor suruh sya check dekat luar seminggu 2kali...tadi sya pergi check dekat farmasi tekanan darah sya lagi naik...ya Allah risau sangat2..apa patut sya buat ? #maaf sya first baby so tkde penglaman ?

1 Balas

sy pun sama..nurse bebel...dia suruh makan ulam pegaga..Alhamdulillah..pgi ke normal balik