Benjolan Pada Payudara

Assalamualaikum..hai mommy semua... Nak tya..saya ada benjolan pada payudara belah kanan atas..dh seminggu dh..tapi tak hilang2..rasa sakit bila pegang..saya kena masa hari pertama period..tp bila dh abis period tak hilang pun..sy fully bf.. Ada sapa2 boleh tolong saya tak @ mengalaminya sama macam saya.. Terima kasih.. #bantusharing #1stimemom

1 Balas

maaf puan sy tidak pnh mengalaminya...better puan pergi klnik pakar sakit puan dan chck..tkut ada blocking apa2.. ...mg puan cpt sembuh..aamiin

3y ago

alhamdulillah...