Doa

Assalamualaikum..Di malam 10 ramadhan terakhir ini,minta tolong doakan saya *NORHARTINI BINTI ABD MALEK * dan *Suami* moga dikurniakan rezeki zuriat di bulan yg mulia. Saya juga doakan ahli ttc yg lain juga diberi peluang mempunyai zuriat yg soleh dan solehah.. AamiinYaMujib? Ya Allah. Ya khaliq. Ya baari. Ya musawwir

14 Balas

Waalaikumusalam.. Amin2.. Doa kan sy juga.. Semoga ada rezeki untk sy dan suami lepas nie.. Sebagai penganti anak syurga kami.. Sy baru 4 hari berpantang..

Terima kasih doakan sy.. Sy akn doakan semua kawan yg senasib mcm sy.. Semoga Allah perkenan doa kita.. Hugs.

Ameen ya rabbal alamin.. Sesungguhnya allah swt maha mendengar setiap hajat hambanya.

Walaikumsalam aamiin,moga d berikan rezeki ank,doa kn sy sis

Aamiiinnn...moga kita mendapat zuriat pd tahun ini

Semoga sis dan suami dikurniakan rezeki.. Aamiin

Moga doa n hajat di makbulkan..

Aamin..aamin ya allah..

Aamiin Ya Mujib