Berapa lama period akan dtg selepas bersalin?

Assalamualaikum..berapa lama period akan kembali selepas bersalin ? Saya dah setahun lebih belum datang period lagi lepas bersalinkan anak sulung.. Tak amik apa² perancang..#bantusharing

9 Balas

Sama macam sy sis lpas bersalin Kan anak sy yg sulung dlm setahun jugak tk Period lpas setahun baru sy period n yg skrg nie sy baru abis pantang bln lpas n bln nie baru sy period kadang2 tk tentu sbb hormon masing2 ad yg tk sama sis