Harga Details Scan

Assalamualaikum Adakah harga RM200 bagi details scan baby normal?

35 Balas

Depends sis. Tp rata2 lingkungan 130-200. Sis kena rajin survey.. slalunya klinik2 yg buat scan ni suka buat promo. Kdg2 ada yg combo promo. Ni nk dekat2 Father’s Day, mesti byk buat promo. Dulu sy buat 180 dpt details scan, 5d, cd , gambar and free gift (stokin baby 😅)

Mahal sgt tu..kalo harga tu ble buat skali 5d.. kat shah alam 110 detail scan..kalo skali 3/4/5d 150 ja..tp depend klinik jg sis..

Baru ni saya scan 5d di Poliklinik Ken Rimba..cuma RM100 sahaja...siap cd dan print color

depend on tempat juga. tempat saya rm120 dkt klinik nuha bangi. memang bagus and sangat berbaloii

Ikut klinik.. Kadang2 klinik buat promo detail scan + 3d4d5d rm 99 je pun ade.. Sis kena survey2 dlu

Saya buat rm40 je.. siap kasi video kat whatsapp kali video baby gerak2 semua.. bunyi jantung..

4y ago

Orang melaka boleh cari kat fb

detail scan selalunya price range rm 100 and above. depend on hospital

Kt tempat saya rm130 ja.. Baru ja booking untuk bln depan ❤️

Depends klinik. Saya buad details scan rm80 je, at klinik az zahraa.

4y ago

Limit 18w-24w .

Saya buat kt ampang kl rm110 je.. well known clinic for sonography

4y ago

Klinik My Famili.. boleh check kat IG dia.. dia ada branch kt tempat lain