Due 30/03,ada yg sma x?

Assalamualaikum,ada yg due tarikh sma x??apa tanda yg dh ada tu😂?sy tlmpau exited smpai trhitung"hari ,😂 #bantujawab #ingintahu

16 Balas

sy due 29/3..tp ni dh kt wad sbb dktr ckp dh ade bukaan 3cm..doakan ye sy & bby selamat...ai is nebessss...

7mo ago

alhamdulillah...bby selamat keluar 13/3/2024...normal dlvery bby boi..

Due 31/03.. checkup khamis lepas, nurse cakap baby dah masuk laluan.. ada tak yang sama mcm saye?

7mo ago

sama due . baby pon dh dudok bwh . 🥺

sama 30/3 due. skrg baby tgh kerap mengeras, dan tendangannya amat keras kalini.🥴

due 30/3, jumaat ni admit, sabtu elective czer 38 minggu insyaAllah

Saya 22/3 tapi baby macam rancak je dalam ni hmmmm 🫨

mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

7mo ago

aamiin ,smoga kita sntiasa dlm lindunganNya