sakit mata

assalamualaikum....ada x ibu² yang ada pengalaman semasa mengandung kena sakit mata ( konjunktivitis) yang mata merah mudah berjangkit tu, saya baru kena berjangkit dengan family saya.. adakah ubat titis boleh digunakan

2 Balas

Waalaikumsalam . . Bole je sis . . Jgn ubat yg kena mkn daa laaa sbb klu ubat yg mkn nie ada dose yg tertentu tuk org preggy amik , klu takat luaran ja cam ubat titis tu , oke je . . 😁

Sya kna skrg..huhuhu mate bngkak kuar tahi mata..dh msuk 3hri..kpla pun skit..