mama hayder & hafiy

hi & assalamualaikum, ada sesiapa tahu cara untuk menghilangkn lelah? sbb ank saya 2 tahun 6 bln, slalu sgt lelah. dlm sebulan msti akn pg neb dkat klinik. kalau boleh, nk elak dari terkena lelah lagi sbb keturunan kami xde pnyakit asma. simptom lelah anak sy, tiap kali ank berair hidung/ selsema/ batuk/ kahak.

1 Balas

Keadaan rumah puan mcm mana yer?kdg2 benda2 berhabuk juga mempengaruhi kesihatan anak2.sbb ank2 sy mmg akn selsema batuk bila ada habuk yg banyak.so dr situ sy tau kena bt extra cleaning😊

5y ago

sy slalu je bersih rumah, tp pnah skali tu bersih time ank2 tgh tgk tv. keeskkan tu ank2 pakat selsema, tp nasib baik yg abg tk kna lelah. risau jgk.