MOD

Assalamualaikum....ada sesiapa di sini penah kena refer hospital utk jumpa pakar O&G utk tahu MOD (method of delivery) after 1st czer....dr tgk dan check apa jer yer....cer citer sikit....?????

1 Balas

Doc just check & scan kandungan.. Sy dh nk msuk 3x czer.. 2. 9 bakal czer kali ke3. Firstly doc akn suggest bsalin secara normal utk 2nd baby, klo tlalu besar n mummy plak brt n tggi xssuai or mslh yg kronik Dr akn suggest 2nd czer.. Klo stju bru booking date czer

5y ago

Ya, sma cm sy.. Sbb rendah n kurus.. Huhu.. Doc pn akn cdg bnda yg sama.. Kselamatan ank & ibu tjamin.. Lgpn msa second czer tu trasa penat sgt2 & rsa xmmpu nk push.. Estimate plak bby 4kg😄