Rahim dua

Assalamualaikum..ada ke yg berpengalaman mcm sy,rahim dua..sbelah ada baby,sblah kosong..ada effect apa2 x? Nnti ada prosedur apa2 ke? #seriusnanya #ingintahu #firstbaby #firstmom

13 Balas

adik kawan sy pun Rahim 2..mmg special la.die pun dah ada ank sorg

8mo ago

hehe tula..kes ni jarang sngt

wahh.. special ni.. 1st time dpt dgr kisah mcm ni..

8mo ago

ya sis..sy genetik mak sy ☺️

1st tyme dgr sis..

8mo ago

ya sis..sbb jrang sngt yg berlaku mcm ni..tu sy nk tahu tu kot2 ada yg prnh mengalami.. doktor yg check sy tdi ckp, sy nnti kena rujuk doktor pakar..cuma tarikh je xdpt lgi