Membingungkan

Assalamualaikum wr wb Hi mummy selamat pagi Cerita saya hari ni keluar darah dengar warna pink yang sedikit sahaja. serta cramp perut sakit smpai ke pinggang . Tanda tanda apa ya. Mummy ???

2 Balas

nak period

4y ago

tpi biasanya period kan. bergumpal bercampur wrna coklat ..yang darah saya ni hri ke 2 ke 3 daranyan merat terang darah segar bersih takda campur wrna lain takda bergumpal sedikit pun sis. dh 3 hari dgn hari ni period tpi wrna merah terang dengan sedikit 2 perut cramp. dan payudara nyeri. smpai skrg.. tpi nyeri kejap2 ja. sll malam cramp perut dan nyeri payudara ????