UPT TEST 6 HARI SEBELUM PERIOD / CEK UPT BELUM DELAY PERIOD VALID ATAU TIDAK ?

Assalamualaikum WBT...mommy2 yg dimuliakan ALLAH SWT, bakal penghuni Syurga ALLAH SWT... Period cycle 35-37 hari Last period 8/2/24 Next period 16/3/24../ Tapi bila cek upt pada tarikh 10/3/24 positive 👉+ve Simptom : ad rasa cramp sahaja Betul ke?😭😭 Doakan mimpi sy jadi kenyataan ... #SeriusTanya #firstmom #ingintahu #bantujawab #newmom #bantusharing

5 Balas

InsyaAllah sis boleh valid, doa baik baik sebab saya tau preg pun start dpo 7 mcm tu . Saya consistent monitor hari hari upt test nak tengok makin terang tak . Lewat dua minggu period terus gi scan . Btw congratulations mom

1mo ago

aaminnn..Alhamdulillah..terima kasih puan 💓💓

InshaaAllah, semoga sis pregnant kali ni. nt dh lewat period, check upt lg ok.

1mo ago

aaminnnn3x.. ya Allah terima kasih puan🥰🥰

saya pun sama, cek naik double line, 4 hari lagi due period. Doakan saya ya.

1mo ago

semoga yang baik2 sahaja utk kita semua,, aaminnn3x 💓💓💓

Cek lagi UPT bila dah lewat period. 8/2 tu hari pertama last period ke?

1mo ago

Sama laa. 8/2 juga hari pertama last period 🤭 saya cek upt 11/3 +ve

valid rasanya.. tp slalunya cek awl line dia xbrapa terang

1mo ago

Alhamdulillah, terima kasih💓💓