Kehilangan buat kali yg ke-2 ?

Assalamualaikum w.b.t .. Sy bru shja kehilangan anak buat kali yg ke-2, anak pertama sy sudah kembali ke rahmatullah pd hjg thn lps ms umur nyer m'cecah 2 tahun 9 bulan d sbb penyakit tyrosenemia type 1 yg d sbb dr genetik, 6 bln slps tuhh sy preg, n m'harap kandungan ini sihat, lantas m'jd pengubat rindu buat arwah anak yg telah pergi, rupa2 nyer Allah duga sekali lg, adik nyer jg mengalami nsb yg sm spt abg nyer, n sy t'pksa menggugur kan kandungan sy wlu pon hati sy berat .. Sekira nya sy menerus kan jg, adik die jg akn mengalami nasib yg sm spt abg nyer, smlm ank sy tlh slmt d lahir kan dlm usia 4 bln 6 hari .. Doa kn sy moga trs kuat, n ade rezeki yg lbh baik lg menanti buat sy dan suami .. Aamiin YRA ..

1 Balas

Moga Allah bg kekuatan utk sis dan suami. Ada hikmah disebalik semua ujian Allah.. Pikir yg positif.. InsyaAllah ada rezeki menanti dikemudian hari. Aamiinn ya rabbal alamin🤲🏻