Susu Mamadil

Assalamualaikum wbt dan hai. Nak tanya ibu-ibu yang ada pengalaman consume susu Mamadil, susu nih boleh menyebabkan berat naik mendadak ke ? Dan, memang susu nih sesuai ke untuk ibu mengandung ? Terima kasih.

2 Balas

waalaikumusalam ...haritu ada prgi jmpa pakai pmakanan ..untuk mommy² yang gdm in pregnancy xdigalakkan susu mamadil ni .. susu fresh shj seeloknya .. anmun ke apa selain dari tu pun xboleh .. bnyk jgk brand doc list hritu