Cucuk depo

Assalamualaikum.. tumpang tanya, saya ambil suntikan perancang(depo) ..firts ambil depo tu saya okay jer.. 30hb/01 tu sya cucuk depo untuk kali kedua.. tapi.. sekrang ni saya tak sehat,mual² makan apa sahaja mesti munta,minum apa sja mesti munta,pening naik kereta... Dah masuk4 hari dah sya tak sehat.. korang rasa kan.. saya tak sesuai ambil cucuk depo tu atau knpa??#firstmom #seriusnanya

1 Balas

xpasti plak sis. sis boleh rujuk kk dulu. sya dulu penah amik depo. tapi xsesuai. 3 bulan priod nonstop. sya rujuk dok,dok soh tukar perancang. sya amik pil perancang je

1y ago

terima kasih sis