Pantiliner

Assalamu'alaikum. Tmpang tye mummy2 sume, ade xyg prnh gune panty ni mase pregnant? Ok xye panty ni? #firstbaby2020

Pantiliner
4 Balas

Nurse kt KK kata jgn pakai Kotex sbb keras nti melecet. Baik pakai Libresse.

sy pakai yg intimate..yg jenis ni sy pakai gam xmelekat sgt pd panty.

3y ago

Panty intimate ke? Ats org kot op, alhamdulillah sy pkai panty tu ok je ni. Selesa

so far sy pakai ok..tp bg sy nipis sgt, x ssuai kalau jnis kputihan byk

3y ago

Oo. Sy alhamdulillah ok je pkai yg ni. Selesa.

Taktahu la sis ,saya beli kotex punya 28cm sedap pakai

3y ago

Betul betul. Hihi