Beza minggu

Assalamualaikum, tadi pegi scan kat kk, doc ckp baru nampak kantung saja & usia janin baru 5w, tapi kalau ikut perkiraan clear blue ( digital ) patutnya dah 7w, lagi sebulan baru scan balik, ada pengalaman sama ngn saya tak? #pleasehelp #firstbaby #firstmom

5 Balas

Kalau nak lebih tepat, better pergi scan di swasta dulu. Sbb so far tgk mesin scan yg di kk kurang jelas berbanding di swasta. Sy selalu scan di sonobee. Boleh cek di website sbb sonobee mmg murah dlm rm32 mcm tu je dan ada di setiap negeri. Dari Awal pregnant sampai dah buat details dan 4D scan semua buat di sonobee sbb puas hati ❤️. Lagi 2 mggu mcm tu try pergi scan ye 😄

8mo ago

Murahnyaa nnti nak try, tq info sis❤️

period awak jenis teratur tak? digital clear blue 1-2w bersamaan 3-4w usia kehamilan 2-3w bersamaan 4-5w usia kehamilan 3w++ bersamaan 5w above.

8mo ago

most wc awak😊

its ok sis.. masih awal lg.. memg slalu nye ble da 8-9weeks kne scan lg skali utk confirmation..

Ikut size scan ya dear lagi accurate. Sebab yang menentukan umur kandungan adakah size scan.

Tukar dr lain