Susu Anmum Materna

Assalamualaikum ♥️ tadi dapat free nie Dari club Anmum.. nak tanyer ade X mom Yang mmg minum Susu nie? Ade Yang Kate,gula die tinggi tuk kandungan? Ke boleh je minum? #week17

Susu Anmum Materna
129 Balas

Nurse sy tak saran kan, dia ckp gula tinggi, sy pun amal kan susu nie Mula2 pregnant, pastu check kencing manis dah🥺

Terang2 tulis tanpa gula tambahan...tp knpa gulanya tggi....sy start risau dh..sbb..sy mnum ni juga..1hri 2x lg tu...aiyaaa

5y ago

Tq sis...

yer ada org kata tggi gula tp sy minum alhamdulillah okay jer ekot pada tekak.. minum air putih pon kerap,kena byk..

Sy ambil jugak.. Tp guna setengah sachet je tuk segelas sbb terlalu pekat sgt, x mampu nk minum dgn baunye lg 😅

Sy pn minum ok jek. Dr ank 1st smpai 3rd ni. Alhamdulillah. Hb pn ok. Berat pn ok. So far xde masalah.. 🥰

haah tggi . dlu nk mnum tu jugak xpi xjd amik fernleaf je fullcream tu pun jrg mnum sbb mmg xsuka susu hehehe

5y ago

tinggi ?awk bancuh ikot panduan ke tak ?

sye minum ok je. gula pon ok je mse pregnant. lpas bersalin ni tukar anmum lacta plk. susu bdn meriah

Saya minum susu nie tapi yang coklat. Bagi saya vanilla punya manis sangat. Tak boleh nak telan...

Boleh minum tapi jangan kerap. Tkut berat nak mendadak tak psl2 kena minum air gula 😅

Sy minum annum ni smpai habis 3kotak baby keluar memang besar 3.9,Alhamdulillah sy rasa okey juga.