15weeks xjmpa deyutan jantung lgi

Assalamualaikum sya nk tnya normal ke 15weeks xdgr deyutan jtung baby lgi bla cek..misi cari xjmpa dya kta..😣rsau jgk syaa hrap baby baik2 saja..#ingintahu #firstbaby

8 Balas

Sblum ni scan dah ade janin ke? Pelik kalau 15w scan xde denyutan jantung. Sbab saya 14w pun dah nmpak baby bergolek2 dlam dah bila scan and nmpak je jantung tu dupdapdupdap. Tp kalau sis maksudkan doppler tu kadang 15w masi awal lagi nak detect heartrate.

1y ago

nurse tk ckp ape ape ke lepas tu?

Aiyoo pelik ni. Ptut 7/8/10 minggu dah ade dengup jantung. Sy hr tu 7 mggu dah ade. Scan balik masa 12 mggu pun ade. Tak dgr tp nampak la kt scan tu dia dupdupdup

saya 18 minggu baru boleh dengar bunyi jntung baby...tapi scan tvs jantung dah nampak. no worries...baby sy duk jauh ke bawah..so susah misi detect bunyi😁😁

Untuk doppler nurse akan start masa 16weeks and above. Below that denyutan jantung bayi hanya boleh detect guna mesin scan besar tu je

Sya 13 week 4 days x silp ad dah deyutn jntung c kecil, tpi sya dengr kemrin mcm xberpa kuat lah dokter ckap, risau jgk lah

awek xde rse ke denyut2 area BWH pusat tu

try pergi klinik lain cek

First scan ke?

1y ago

Sepatutnya dah ada. Lepas tu nurse takde kata apa-apa ke?