assalamualaikum

Assalamualaikum sya nak tny normal ka kalo keluar darah warna coklat sya baru 10mggu 4hri .. anak pertama

2 Balas

Waalaikummussalam.. Sy 7x prgnt, 3 gugur, 4 alhamdulillah bersalin.. 7x tu smua akan ada kluar darah coklat tu dalam 7-15 mggu awal tu.. Mmg kena monitor, kalau berlarutan 2-3 hr & makin byk, mesti kena check.. Kt klinik biasa utk check scan.. 1st prgnt ni jgn active2 sgt ye wlpn bsama suami..

bleeding berlarutan xnormal sis..kalo spotting ok lg...jumpe doktor dgn segera sis..