Nak tanya

Assalamualaikum sya lewat period baru 3 hari...adakah sy patut beli upt ? risau takut 1 line ? #mohonjangankecam

18 Balas

Sy dulu tunggu seminggu haru cek sis. Sbb kdg2 period lewat 2 3 hari

5y ago

Semoga Ada rezeki

Beli lah sye lewat 2 hri dh try pon , nasib positive . Syukur sgt 💕

Blh beli sis. Tp jgn terlalu berharap. Rezeki tak pernah salah alamat.

5y ago

Sy doakan semoga sis cepat dpt zuriat. Aamiinn.

cek jeee sis... inshaaAllah kalau rezeki alhamdulillahhh 😍😍

5y ago

Ok..aamiin2...doa2kn ❤️

Cek atau tak..cuma jangan terlalu berharap..nanti kecewa..

Awal sgt tu sis..tggu lh seminggu

5y ago

Oo yeke...ok sy tnggu lgi seminggu . Dlm 5 hari blh dh check kn?

Terpulang

sy beli y strip..kt shopee ad.beli satu bundle trus..da klua double line..bru beli y mhal skit dekat farmasi