Bekung ibu berpantang

Assalamualaikum. .. Sy tnggh beli serba sedikit barngan untk bersalin nnti. Skrg tnggh cati bekung. Bolehh takk kongsi bekung macammana yg ibu3 guna semasa berpantang ☺️ takowt salah beli atau terbeli yg tak selesa. Kalu ada yang sudi kongsi link kedai pon oke. Thanks pada yang sudi sharing 😘 dan semoga urusan bersalin kita nnti dipermudahkan . AMINN ☺️

1 Balas

saya beli yg ni. baru nak cuba jugak..masa bersalin anak pertama dan ke dua,saya guna bengkung macam org zaman² dulu tu yg panjang berjela. mmg selesa,cuma agak susah siket lah nak pakai. makan masa. si bersalin anak ke 3 ni,mungkin nak berpantang sendiri..jadi saya try beli yg ni. mudah je nak pakai.. https://shopee.com.my/product/60561125/6310829118?smtt=0.91440870-1660531164.9