Nak tukar KK sebab berpantang di tempat lain..

Assalamualaikum.. sy skrg brurusn dgn kk klang.. tp nnt nak pantang di ampang.. jd patut sy tukar KK sekali atau just inform utk pantang di ampang? Dan wktu minggu keberapa sy perlu inform pd KK? Mana 1 patut sy bt just inform pantang tmpt lain atau tukar je KK sekli trus ke ampang? Sy tiada masalah jika nk cek up di kk ampang.. #firstbaby #seriusnanya

1 Balas

dari pengalaman saya dlu sy akan inform pd kk yg sy selalu pergi yg sy akan berpantang di mana..dalam ms yg sm kita kena inform dkt kk lg satu utk dptkn appointment tuk baby sbagai kita menumpang di kk mereka buat sementara waktu spnjng kita berpantang bg memudahkan nurse dtg visit ke rumah tmpt kita berpantang ..jadi bagi memudahkan pengurusan kita d kedua2 kk better kita inform pd dua2 kk tmpt kita menerima rawatan..hrp apa sy share ni dpt mmbntu puan dan dpmudahkan segalanya..aamiin

2y ago

terima kasih.. sy dh inform pd kk yg selalu sy prgi.. nnt sy akm inform pd kk yg sy tumpang pula ye.. terima kasih.