Pregnancy. 19weeks

Assalamualaikum, sy perlu risau ke jika sy masih tak dapat nak rasa pergerakan baby lagi.. Kew normal.. Sy xde symptoms ape2 y pelik, sakit perut Kew, bleeding, spotting.. Perlu Kew sy g scan pulak.. Hrtu scan 17 weeks je. Alhamdulillah ok je. #firstbaby

1 Balas

19w mgkin awl lg..atau pn baby grk sis xprasan..sbb baby masih kecik lg..nnti dh 20++ semakin lama ,baby semakin aktif grk, sis akan rs..yg pntg..bila check up , doc ckp baby sihat..so jgn risau ye.. 😊