Waktu tidur dan cara bagi anak tidur cepat.

Assalamualaikum. Sy nak tau cara:- 1. Bayi mudah tidur dan; 2. Cara nak samakan waktu tidur bayi dgn waktu tidur saya. Sebab skrg ni, bayi sy tidur x tentu masa dan ada masa bila lps bf, diq senang tidur dan ada juga masa lps bf, dia xmau tidur.

2 Balas

Waalaikumsalam sis. 1. Mungkin sis boleh cuba buka any lullabies. Mcm rain sound ke anything yg related. 2. Tak sure what the best way but maybe tips ni dapat membantu sis: https://my.theasianparent.com/pola-tidur-bayi/?utm_source=question&utm_medium=recommended

Tq sis