Buka buku pink di klinlik swasta

Assalamualaikum sy nak tanya Boleh ke buka buku pink di klinlik swasta tapi bersalin di hospital kerajaan?

3 Balas

waalaikumsalam..boleh je sis kalau sis nak buka buku pink klinik swasta n bersalin kt hospital gov..saya pun buka buku pink kt klinik swasta..bersalin nnti kt hospital gov..klinik swasta setiap kali check up mmng slalu scan baby..itu yg best☺️

8mo ago

Nurse dkt taj mrh ke kalau kite dr swasta? Lepastu valid ke buku pink dr swasta yg dibawa ke kerajaan tu?

Waalaikumsalam, boleh. Saya buka buku di klinik swasta, baru je bersalin di hospital gov 26/11 yg lepas 😊

Boleh...