Mnum air kelapa

Assalamualaikum smua . Sye dh msuk 28 mnggu . Dah msuk 7 Bulan dh kn . Bleh ke sye mnum air kelapa 🥺 dah lah duk prihatikn 😭 #ingintahu #First_Baby #sharingiscaring

21 Balas

Sy awal kandungan 4 week dh minum tuk tenaga sbb alahan truk.. Cuba minum sedikit dulu.. Lain org lain effect

2y ago

sy dh minum masa kandungan kurang dari 10 minggu sbb alahan teruk. + susah nak telan air kosong. risau dehydrated, cuba minum air kelapa ok xde masalah. orang kata dah besar lagi bagus minum nanti baby lahir bersih

ada perkongsian artikel kata trimster ke3 ok da minum.. saya pon nak minum.. tapi susah pula nak mencari buahnya..

Boleh! I first trimester dah minum air kelapa. Hilang rasa loya tekak nak muntah, Alhamdulillah baby now dah 1y 6m

InshaaAllah boleh je sis.. sy dr awal mngandung spi 8 bln minum air kelapa..sbb itu je boleh bt hilang loya

Sy minum air kelapa sampai jemu masa pregnant anak 1st 😂😂 Tengok buah kelapa pun dah tak lalu

Masuk trismester 2 baru boleh minum sis. Kandungan dh kuat lah biasa baru boleh minum.

sy dah 7 bulan baru minum..takut nk minum awal2..heheh dah boleh minum tu sis..

boleh sgt mnum stiap mggu bila dah msuk 3rd trim ni, elok utk kulit baby,

sy mnum air kelapa dr awal mngandung sampai skarang 😁

yes boleh from 3rd trimester