risau tak sedap hati

assalamualaikum smua nak tanya.. sy rasa x selesa kat bahagian ari2.. nk kata sakit tak.. pegi kat bidan dia ckp sy ngandung.. pegi klinik cek xde asik2 kencing kotor je pastu ada kuman itu jala klu pegi pon.. sy priod 4hb/09/2023-7h/09/2023 n 4hb/10/2023-7hb/10/2023 tu pon berketul.. bulan niey belom priod lg la.. tp mmg rasa mcm tegang mcm ada something mcm tu.. ada yg pengalaman tak?? tanda2 pregnant ke eh?? ujian perut alhamdulillah smua oke cuma doctor xbuat scan la.. #seriusnanya #Bismillah_kunfayakun

9 Balas

da bley da tu check upt.. check je la x yah pening2 kepala.. simptom preggy/period sme je.. jgn rely on simptom..