bertanya

assalamualaikum ..slmt pagi kawan2..sy baru balik nak buat buku mengandung kat KK..mmg kene kandungan 9minggu baru boleh buat buku rupanya...kira kene pantau sendiri la kandungan .. walaupun kite ada risiko dn pengalaman keguguran?..#penantian 9tahun#doakan sy ya kawan2? Terima Kasih..

bertanya
2 Balas

Mg d pmudahkn segalanya..aamiin.. oh mebi tu bg yg tiada mslh ketumbuhan kut... Tu blh dftr after 9 mggu.. mcm sy ritu awl 4wik..tp kne dua tmpt..hsptl dan kk..kk pantau peknen..hsptl pantau kes lain plak... May Allah alwyz bless sis..aamiin.take care ya mommies..njoy ur pregnancy 😉✌

Sy prnh gugur 2x sblm ni. Sy buka buku pink ms 7 week. Klinik kat sini ok je. Sbb ada sej gugur. Alhamdulillah, skrg 15 week. Gugur sblm ni ms 12 week. Skrg sy check kat klinik swasta sebulan sekali. Klu kat kk, lmbt apointmentnya.