mohon doa

assalamualaikum ..slmt mlm ibu2..sy yg tanye pasal bleeding smlm tu..td cek dokter..scan dokter ckp hnya nmpk kantung..xnmpk bby..scan dr bwh pon nmpk mcm drh beku..lg dua mnggu scan blik..bleeding pon spot skit je..xd krem sakit2 pon..ada xpngalaman..blh share x..terima kasih yg sudi mnjwp..smga dibls dgn kebaikn dlm rmht allah..dan sehat ibu n bby..

5 Balas

Mgkin sbb kecik lagi ni, insyaAllah ade rezeki awk ok.. Kite doa sme², minta husband doa skali, kalau husband jenis kaki masjid, boleh pesan siap² kat asben minta imam masjid doakan, sy selalu minta asben buat mcm tu tiap kali sebelum beliau pergi masjid.. Awk kne always positive taw.. 😊