mohon doa

assalamualaikum ..slmt mlm ibu2..sy yg tanye pasal bleeding smlm tu..td cek dokter..scan dokter ckp hnya nmpk kantung..xnmpk bby..scan dr bwh pon nmpk mcm drh beku..lg dua mnggu scan blik..bleeding pon spot skit je..xd krem sakit2 pon..ada xpngalaman..blh share x..terima kasih yg sudi mnjwp..smga dibls dgn kebaikn dlm rmht allah..dan sehat ibu n bby..

5 Balas

Sy pernah miscarriage. Tak sakit tak cramp, pergi emergency sbb kt pantyliner ada secalit brownish. Scan bwh pun tak dpt detect jantung. 3hari lpstu terus turun semuanya.