Dah masok 36 minggu

Assalamualaikum , skrg saya da masok 36 minggu , first bby...so tak tahu sgt ... Sakid dua2 celah kangkang...sakid badan , lutut tapak kaki... Normal eh...ke bby da masok dlm saluran ? Tq momies

2 Balas

Sy ank first xde sakit2 sihat smpai nk beranak.. ni ank ke2 36w6d sakit hbis skli klu dy buat mngeras.. pungg sakit.. ase letih len mcm.. byk nk tdo main gan ta larat.. kli ni pun mcm sme xleyh nk jangka bila bby nk kua, sbb stiap pregnt tu len2 rasa..

Waalaikumussalam. Normal kalau dah rasa tak sedap badan bila nak dekat waktu bersalin. Moga dipermudah bersalin