Terkencing saat mengandung

Assalamualaikum sis.. Saya nak tanya.. Saya sekarang ni mengandung 8 week.. Esok dah masuk 9 week.. Tadi start saya selalu terkencing... Normal ke.. Ke sis ada rasa tak masa mengandung 8 week selalu terkencing

23 Balas

Huh.. tu belum 28 weeks onward sis ..terkucil Benda biasa..pakai pad tebal ..perut da besar..& baby Kat dlm telan bladder...setiap 5-10 minit kencing.. air skit plak tu.bila mlm rasa nak tido dlm toilet je.. huwa