cramp dan pendarahan ringan

Hi. Assalamualaikum. Sepatutnya dalam masa 4 hari lagi sy dijangka period. Tapi semalam dan harini saya cramp ringan pada bhgn bawah perut dan harini sy kencing keluar pendarahan ringan. So sy agak keliru. Mohon bagi nasihat dan sokongan ye. Skrg sy actively trying to conceive. Terima kasih

1 Balas

Sis sama situasi macam saya cuma saya lewat 4 hri bru ada spotting . Alhamdulillah kndungan 10w bru upt terang tidak upt antara nmpk & tak nmpk now dh 11w4d . Semoga ada rezeki bykkn rehat manatau ada si kecil

4y ago

Macam mana spotting sis tu? Saya pun lewat 4 hari period tapi takut nak buat test 😭😭😭 hari ni macam ada darah sikit dengan keputihan. Tu period ke 😢😢😢