Berat turun banyak

Assalamualaikum. Sepanjang preggy berat saya turun 5-6kg. Normal ke? Belum buka buku pink lagi. Minggu depan baru buka buku pink, seram takut kena marah dgn nurse 🥴 Baru nak masuk 11weeks. Loya masih ade, makan tak lalu. Risau jugak sebab berat turun banyak. #firstbaby #1stimemom

2 Balas

kalau first trimester biasany nurse akan faham sebab berat badan kita turun..Jangan risau,Saya pun masa bukak buku pink 8w berat Saya sama dengan berat sebelum mengandung n nurse okay aje ..Moga dipermudahkan ye..

Saya pon berat turun mendadak 🤣 dh 3bln berat xsmpai 40kg lgi 😑 xtaulaa nk buat lgu mna slmat nurse xbising sbb hb saya ok 😅