Gatal

Assalamualaikum semua..sy nak tnya..normal ke klau pregnant breast jadi gatal sgt2??

12 Balas

Normal sbb kulit meregang. Sy pon gatal giler2 , sampai garu2 ngn kuku. Nah skrang cantik dgn strechmark. Menyesal sbb garu 😂

Normal .. Yg tak normal klu merah gatal2 tapi ade biji ketulan kt breast .. Tu tk normal ..

Sy pernah berlku mcm sis....sy GI Klinik....nurse bgtau normal...jgn rsau sis

sya pun tgh trjadi skrg ni gatal2, tbe2 je asyik garu sbb xthn..

Saya gatal kat putting..geram je nak menggaru😂

Normal kot sy pn gatal2 jgk,tp tkda bji2

Mmg mcm tu sis.. Sy pun mcm tu jg kna

Normal ..sy dulu pn jd jgak

Normal..sy siap merekah lg

Normal je