gatal di bahagian breast

maaf kalau tajuk macam tu cuma nak tanya siapa gatal di bahagian breast masa pregnant saya sekarang dah 24week anak kedua dah selalu gatal di breast dan jadi kulit sekitar jadi kering anak pertama tak pernah macam ini tolong komen boleh

1 Balas

Saya. Perut tak gatal. Sebab hari hari pakai lotion stretch mark. Tapi breast yanh gatal 😂 saya sapu aloe vera sis. Untuk kurangkan gatal and kering kulit. Cuba sis try.