Check tekanan darah(03.09.2020)

Assalamualaikum semua..saya nk tnya laa dktor ada bg krtas sruh check tkanan drah smggu 2kali dlm masa sebulan..sblum brsalin bln10 nti..klu mcm saya nk check tkanan drah kat umh jer agk² boleh tak?? Tak payah g klinik nk check tkanan drah wlaupun dalam masa sbulan tu smggu 2kali jer check? #34week6days #anakno4

2 Balas

Waalaikumussalam puan. Apa khabar puan dan bayi? Semoga yang baik baik untuk puan sekeluarga 😊