cirit birit

Assalamualaikum semua..saya baru Hamil anak ke 3 ...kandungan usianya 2 Bulan..saya Alami cirit birit YG berpanjangan,perut selalu mulas2.bila g kk mereka bagi air garam sahaja.ada X Cara untuk stopkan cirit ni?sebelum ni preggy xde cam ni pun.

2 Balas

xd cara. mmg ad ibu alami cirit . sy preggy ank ke 3 sy on mcm tu . kerap munth cirit . klau ke hos pn . doc hnye thn bg air garam msok bdn je . same je . sis sedia kn je air garam tok isi balik bdn . tu je cara . sy dlu pn doc bg air garam je . uhuhu saba ye mommy . awl2 je . nt da tris ke 2 dy brhnti.

5y ago

ye same2

Sama la haritu pernah cirit birit perut memulas, muntah2 masa 18w . Pergi klinik doc drip masukkan air and dpt mcm2 ubat. Alhamdulillah lpstu okay. Jaga diri ya awk.