Buasir sebelum bersalin

Assalamualaikum semua...nak tnya ada tak mommy² yg ada pengalaman buasir sblm bersalin?mcm mana nak rawat ye?

11 Balas

sy masa 38w tu mbuang smpi skrg ada mcm bump tp kat luar la bkn dr dlm. stat dr tu sy terus minum lactul smpi skrg. xmaw la masa teran baby dgn najis keras pn ikt keluar juga 😌. . sblm ni selalu juga sembelit (buasir xpenah) mcm apam kat situ sb tlampau meneran tp lpstu akn surut je. tp kalini bump tu dah seminggu lbh ada lg, nak lap pun kena slow²

3mo ago

ok baik....terima kasih awak😊