Buasir sebelum bersalin

Assalamualaikum semua...nak tnya ada tak mommy² yg ada pengalaman buasir sblm bersalin?mcm mana nak rawat ye?

11 Balas

saya ada buasir tahap 3 ni pm tgh prgnet hmm tapi cuba la pergi dekat klinik wan saleha kuala terengganu klinik tu sy tawakal alahamdulillah .. bhya jgk klu ad buasir tgh prgnet sbb nty klu nk brnok mgkin czer😭😭

3mo ago

Ya Allah risaunya la....saya dah pergi klinik ambik ubat semua dah,tapi buasir tu xnak kecut jugak