Supplement

Assalamualaikum semua... Nak tanya, sy sedang hamil 6 minggu boleh atau tidak sy makan Bio C Plus dan Salmon Omega Complex dari Amway?

5 Balas

Yes boleh, because during pregnancy memang we need prenatal vitamins such Iron, Folic Acid, B complex, Calcium, Vitamin C and Fish oils. You can just double check with your doctor to get double confirmation.

Dapatkan nasihat doktor dulu. Jangan terus decide nak ambil apa² ubat. Jangan dgr sgt suggeation org. X semua supplemen tu sesuai dgn awk. Jdi perlu tanya doktor

better akak tanya doktor boleh ke tak supplement semua tu sebab time saya tanya dia suruh makan folic acid je 😅

2y ago

ok baik, tq2 asid folic mmg mkn

sebelum awk amik ape2 makanan tambahan elok Tanya dokter dulu

wajid tnya doktor dulu sis