craving

Assalamualaikum semua..nak tanya pendapat sikit..sekarang saya pregnant 34weeks dh..boleh tak kalau saya minum air tebu?saya risau nk minum sbb pernah terbaca ada org yg ok takde masalah apa² & ada org yg jd sakit perut mcm contraction selepas minum air tebu tu..jadi boleh tak eh saya nk minum?

2 Balas

Sy pernah jugak terasa nk minum air tebu.. Hubby sy bg rasa 1 straw je.. bagi hilang rasa mengidam tu.. Sebab org2 tuan kata air tebu itu tajam..

Tak pasti lah tapi org kata air tebu tajam..klu rasa teringin sgt minum je lah sikit buat ilang rasa ngidam😆