kulit bayi

assalamualaikum semua...cane ye nk buat nie. kesian kt ank..baru 2 bulan..sejak kulit dia kering dh stop pakai mandian..skarg dh jd merah² dekat lipatan siku & kaki...macam pedih jee...dh try soducream..tp makin teruk...losyen cetaphil pn dh try..xjalan gk..skrg dh xberani nk sapu apa² kt baby. ..minyak telon pn dh xsapu kt perut & dada sbb kulit dia kering...#1stimemom #firstbaby #advicepls

kulit bayi
9 Balas

assalam.. maaf wani bukan niat nak berniaga apa.. tpi sis boleh cuba skeenz .. dye ada EO.. sy guna kt anak sy dlm 40 alhamdulillah sis😉 sy pom guna jugk sis kalau gatal2😁.. kalau sis berminatlah.. sis boleh www.wasap.my/60138661354/nakskeenz wani bantu sis