Susu Formula

Assalamualaikum semua..blh sy tau, kekerapan anak berak bila dh mula consume susu formula..

4 Balas

seingat sy anak sulung dlu consume susu FM kne berak at least sekali sehari. 2,3x sehari masih normal. lebih atau x langsung consider xnormal. seiring peningkatan usianya klu umur 2thn lebih masih consume susu FM biasa cuma sehari sekali je

anak sya 7 bulan susu formula sehari 2 3 kali...setiap hari berak...sblm msuk 6 bulan sekali sehari bila dh mkn 2 3 kali

klau breastfeed ari2 berak normal ke

3w ago

Yup

Usia anak?

3w ago

I see. Anak saya 4x sehari.