rungsing rasanya,tolong bantu

Assalamualaikum semua Ade x kat sini yg dh czer 3kali...sy 2kali czer,..bolehkah kalau bersalin normal lepas ni? 1 lagi,confirm kena ikat peranakan kalau czer yg ke 3kali...sakit x bila lepas ikat,ade risiko x??

2 Balas

Kalau 2 kali dah czer yg ke tiga mesti doktor ikat..kalu ade masalah mcm sy ni..kalu x de masalah blh je berank biasa rasanya.sy pun 2 kali dah czer..sy mintak ikat je yg ke 3 ni..sebab doktor ckp kena czer