rungsing rasanya,tolong bantu

Assalamualaikum semua Ade x kat sini yg dh czer 3kali...sy 2kali czer,..bolehkah kalau bersalin normal lepas ni? 1 lagi,confirm kena ikat peranakan kalau czer yg ke 3kali...sakit x bila lepas ikat,ade risiko x??

2 Balas

ade yg kata kalau da czer, memang czer je.. bab ikat tu, kakak sy ade tnye dkter.. skarang kakak pregnant 4 bulan anak ke 5, anak ke 4 baru 9 bulan.. dkter x bagi atas alasan kakak sbb ank ramai.. dkter kata tu bkn alasan munasabah.. merancang sndiri slagi boleh.. bkn ape, tkot jdoh dgn suami skarang x panjang then dpt suami baru.. msti suami tu nk zuriat dye.. kata nye la.. kita bkn mndoa kn jodoh pndek, tapi contoh..