perlu ka berurut?

assalamualaikum semua, wajib ka saya berurut selepas melahirkan, kata JIRAN² wajib tapi dalam masa yang sama saya risau akan arahan PKp dan takut dengan wabak yang melanda sekarang.. mohon ada yang sudi berkongsi ilmu.. apa yang saya lakukan untuk berpantang.. Baru anak pertama..

1 Balas

Berurut x wajib. Ianya cuma untuk buat kita relaks. Skrg tgh pkp, lebih penting elakkan c@vid dari berurut. Apa pun, jaga kesihatan elok2..